Kerstbomenkwekerij

Van harte welkom op de site van Van den Oever vof. Wij zijn een gespecialiseerde kerstboomkwekerij met klanten in binnen en buitenland. Wij beleveren supermarktketens, groothandel, tuincentra en wederverkopers. Wij bieden een zeer ruim assortiment en een complete service.

Daarnaast maken wij gebruik van geïntegreerde teeltmethodes en proberen we zoveel mogelijk gebruik te maken van materialen organische oorsprong. Tevens zijn we Global G.A.P. gecertificeerd onder GGN: 4049929734289.

GLOBAL G.A.P.
MPS-ECAS

Aktie!

Bekijk ons assortiment en de prijslijst voor 2023.

Assortiment 2023

Vandenoever Appels
Vandenoever Peren03


Vandenoevervof Kerstbomen
Vandenoevervof Kerstbomen
Vandenoevervof Kerstbomen

decorated-line

Vele soorten en maten

We leveren een velerlei soorten en maten zoals u kunt lezen in onderstaande link. Onze hoofd soort is de Abies Nordmann. We telen de Abrolauri Tlugi 10/12/44 welke de volste bomen geven. Omdat de winters erg zacht zijn in Nederland kunnen we deze Georgische soorten goed telen en hoeven we niet zoals veel Oost-Europese kwekers terug te vallen op Russische soorten die beter winterhard zijn maar een mindere boomvorm hebben. Daardoor kunnen wij de top van de markt beleveren.

Tevens zijn we gespecialiseerd in Nordmann op pot tot een hoogte van 2.25m. Uiteraard leveren wij ook gezaagd. Wij kunnen de bomen afleveren zoals u dat wil: op cc-karren, pallets of los. Onze bomen worden altijd genet geleverd. Indien we leveren in pot doen we een climate bag om de pot om te zorgen dat de wortels goed geconserveerd blijven. Deze climate bag is voorzien van ventilatie en ontwatering, ook zorgt deze ervoor dat de pot niet uitdroogt.

Geoptimaliseerd transport

Om transport kosten te minimaliseren en lange laadtijden te voorkomen leveren wij ook op pallets, Wij werken met mobiele palletiseermachines zodat er zo min mogelijk handlingskosten zijn. Deze machines zijn voorzien van hydraulische persen om zorg te dragen voor een hoge beladingsgraad van het transport. Dit minimaliseert de transportkosten per boom. Dit is erg belangrijk in geval van export en grote afstanden.

Gegarandeerde kwaliteit

Ingeval wij iets zelf onverhoopt niet hebben werken wij samen met een aantal kwekers zodat aantallen of aanbod nooit een beperkende factor zijn. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de kwaliteit strak in de gaten gehouden wordt en niet onder doet voor onze kwaliteit.

Standaards en netten

Tevens zijn wij ook het adres voor diverse standaards, netten voor bomen in te pakken of inpakmachines.

vandenoevervof-kerstbomen-verticaal01

Kweeklocatie


decorated-line


Geteeld op Nederlandse bodem

vandenoever-vof-kerstbomen-Abies-Fraserie

Bomen op de akker

Het Nederlandse klimaat is weliswaar iets minder geschikt voor de teelt van nordmann maar dit valt op te vangen door extra snoeien. Aan de teelt van Nordmann in Nederland zitten ook voordelen: We zitten dicht bij onze afnemers waardoor onze bomen geen lange handlingstijden hebben en dus verser zijn. Ook kunnen we garanderen dat uw bomen pas net voor aflevering uit de grond gehaald worden of gezaagd zijn.

Als we bij anderen in zouden kopen kunnen we dat niet kunnen garanderen zeker niet vanuit Nederland. Een ander bijkomend voordeel is dat we met de snoei onze bomen aan kunnen passen aan de wensen van onze klanten. Deense of Duitse bomen zijn meestal te breed van onder naar de smaak van Nederlandse klanten.

decorated-line

Kweeklocaties

Hieronder enige voorbeelden van onze kweeklocaties, zoals deze te zien zijn op Google Maps Street View.decorated-line

Kerstbomen van hoge kwaliteit

Het beste adres voor verse kerstbomen

Ook dit jaar hebben wij weer kerstbomen van uitzonderlijke kwaliteit. Wij nodigen u uit om eens contact op te nemen of nog liever onze kwekerij komt bekijken. Wij hebben een passende aanbieding voor elke klant, of u nu iets zoekt in het topsegment, standaardkwaliteit of aktiekwaliteit.
06-459 19 469Bel voor direct advies
kerstbomen@vandenoevervof.nlMail voor meer informatie

We telen de volgende variëteiten:

 Picea Abies (Groene den, ouderwetse kerstboom)
 Picea Omorica (Servische spar, blauwe spar)
 Picea Engelmannii
 Picea Pungens Glauca
 Abies Nordmannia
 Abies Koreana
 Abies Koreana, blauwe variëteit
 Abies Grandis
 Abies Fraserie
 Abies Lasiocarpa

Overzicht van ons kerstbomenassortiment.

Zoals u kunt lezen gaan we voor kwaliteit, daarbij garanderen we een scherpe prijs.
We leveren aan Groothandel, Kleinhandel en consumenten (fruithal en webshop).

Vandenoever kerstbomen
Vandenoever kerstbomen
Vandenoever Kerstbomen
Vandenoever kerstbomen
Vandenoever Kerstbomen
Vandenoever Kerstbomen
Vandenoever Kerstbomen
Vandenoever Kerstbomen

Neem contact op

Neem voor vragen of bestellingen contact met ons op. Van den Oever is de Specialist in akkerbouw, vlees, fruitteelt, kerstbomen en doet boerderijverkoop.

Voor alle vragen over kerstbomen:

06-459 19 469Bel voor direct advies
kerstbomen@vandenoevervof.nlMail voor meer informatie
kerstbomen @vandenoevervof.nlMail voor meer informatie