FruitteeltBUTTON-FRUITTEELT

Wij telen op grote schaal de volgende rassen:

  • Appel: Elstar Boerenkamp, Golden Delicious Reinders, Junami, Wellant, Rode Boskoop Bielaar, Breaburn Marired.
  • Peer: Conference, Xenia, Verdi, Bonne Louis d’Avranches

De teelt geschiedt op zand en zavelgronden.
De teeltsystemen die gebruikt worden zijn Lange spil en 3K systeem bij appel en V-Hagen bij peer. Dit om de arbeidsomstandigheden te optimaliseren om blessures te voorkomen en risicos te vermijden. Ook werken we met automatisch bestuurde machines met een werkplateau zodat er niet op trapjes gewerkt hoeft te worden.

Alle percelen zijn voorzien van fertigatie en beregening om risicos van droogte en nachtvorst te voorkomen.Oxin Growers logo

Lid van telerscoöperatie Oxin Growers U.A.

Ons bedrijf is aangesloten bij de GMO erkende telerscoöperatie Oxin Growers U.A. De verkoop vindt plaats door Oxin Growers. Oxin Growers maakt de afspraken tussen de kopers en telers. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Oxin Growers U.A.

Oxin Growers is één van de grootste telerscoöperaties van Nederland. Dagelijks zetten 260 leden zich in om smaakvolle groenten en fruit van topkwaliteit te leveren. Ons gevarieerde assortiment bestaat uit stevige vollegrondsgroenten, rijke glasgroenten, sappig hardfruit en verfijnd zachtfruit.

Voor huisverkoop rechtstreeks aan de consument hebben wij een ontheffing.


Vandenoever Peren03
Vandenoever Appels
Vandenoever Peren04

Neem contact op

Neem voor vragen of bestellingen contact met ons op. Van den Oever is de Specialist in akkerbouw, vlees, fruitteelt, kerstbomen en doet boerderijverkoop.

Voor alle vragen over kerstbomen:

06-459 19 469Bel voor direct advies
kerstbomen@vandenoevervof.nlMail voor meer informatie
kerstbomen @vandenoevervof.nlMail voor meer informatie