FruitteeltBUTTON-FRUITTEELT

Wij telen op grote schaal de volgende rassen:

  • Appel: Elstar Boerenkamp, Golden Delicious Reinders, Junami, Wellant, Rode Boskoop Bielaar, Breaburn Marired.
  • Peer: Conference, Xenia, Verdi, Bonne Louis d’Avranches

De teelt geschiedt op zand en zavelgronden.
De teeltsystemen die gebruikt worden zijn Lange spil en 3K systeem bij appel en V-Hagen bij peer. Dit om de arbeidsomstandigheden te optimaliseren om blessures te voorkomen en risicos te vermijden. Ook werken we met automatisch bestuurde machines met een werkplateau zodat er niet op trapjes gewerkt hoeft te worden.

Alle percelen zijn voorzien van fertigatie en beregening om risicos van droogte en nachtvorst te voorkomen.Best of Four logo

Lid van telersvereniging Best of Four

Ons bedrijf is aangesloten bij de GMO erkende telersvereniging Best of Four u.a.

Coöperatieve Telersvereniging Best of Four biedt handelshuizen in binnen- en buitenland een breed en kwalitatief assortiment fruit, glas- en vollegrondsgroenten. Door het samenvoegen van het productaanbod van ruim 180 telers kan zij vrijwel iedere marktvraag invullen. Hiermee creëert Best of Four voor alle aangesloten telers een sterke verkooppositie.

Verkoop via Best of Four

De verkoop vindt plaats door telersvereniging Best of Four. Best of Four maakt de afspraken tussen de kopers en telers. Hierbij worden de logistieke lijnen zo kort mogelijk gehouden. Zo kunnen kopers het product rechtstreeks afhalen van onze locatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Best of Four.


Vandenoever Peren03
Vandenoever Appels
Vandenoever Peren04

Neem contact op

Neem voor vragen of bestellingen contact met ons op. Van den Oever is de Specialist in akkerbouw, vlees, fruitteelt, kerstbomen en doet boerderijverkoop.

06-41 42 87 48Bel voor direct advies
info@vandenoevervof.nlMail voor meer informatie