BoerderijverkoopBUTTON-FRUIT

(Fruithal Sint Hubert)

Drie generaties

Sinds 1950 zijn Opa en Oma van den Oever reeds gestart met de verkoop van produkten aan consumenten. In eerst aanvang heel beperkt van omvang maar dit werd hoe langer hoe drukker. Toen Jan van den Oever het bedrijf (1977) overnam werd het gangetje zoals het toen heette uitgebreid naar de Fruithal zoals het nu is.

Sinds de derde generatie zijn entree maakte (2001) in de vorm van Mark van den Oever zijn er enkele veranderingen doorgevoerd. Het assortiment is verbreed met vlees, kaas en zuivelprodukten. Ook zijn er sinds kort cadeauartikelen en kerstpakketten te verkrijgen. Ook is er een webshop gestart in de vorm van vleesenkaas.nl en een webshop in kerstbomen.

Lokaal & ambachtelijk

vandenoever01De produkten verkocht in de winkel zijn zoveel mogelijk op de eigen boerderij geproduceerd of anders in de regio bij collegaboeren gekocht. We kenmerken ons door de ambachtelijke werkwijze en produkten die uitblinken in smaak en uitstraling. Ook de uitstraling van ons bedrijf is dat je echt bij de boer op bezoek bent. Je ziet de appels en peren rond het huis groeien en vervolgens zie je diezelfde produkten in het winkelschap liggen, over traceerbaarheid valt niet te klagen.

Ons vlees

Het vlees wordt geslacht door een ambachtelijke slager. Het verschil met fabrieksslagers is dat deze een zeer grote kennis van vlees heeft en precies weet hoe hij moet snijden om een mals stuk vlees te krijgen. Dit is een specialisme an sich. Vervolgens worden luxe marinades gebruikt om gemarineerde stukken vlees heerlijk op smaak te krijgen.

Onze kaas

vandenoever-kazenDe kaas komt uit Friesland en is een stevige boerenkaas die voor gebruik op kamertemperatuur gebracht moet worden voor de juiste smaak en smeuigheid. Deze kazen zijn in alle soorten en smaken te krijgen, een dertigtal kruidenkazen. Tevens is er zuivel en enige andere soorten kaas te verkrijgen van Zuivelboerderij de Kern. Op deze boerderij wordt ambachtelijke Zuivel gemaakt in glazen flessen zodat alles gerecycled kan worden. Deze zuivel is veel voller van smaak omdat er geen stoffen uit de melk gehaald worden voordat deze tot yoghurt verwerkt gaat worden in tegenstelling tot supermarktzuivel. Uiteraard hebben we ook de magere varianten in ons assortiment die in smaak nauwelijks onder doen voor de volle yoghurt.

Nieuwe webshopFRUIT-SHOP

Binnenkort kunt u onze groente en fruit ook verkrijgen via onze webshop, stuur ons een bericht, wanneer u hierover op de hoogte gehouden wilt worden.
Stuur een bericht

Neem contact op

Neem voor vragen of bestellingen contact met ons op. Van den Oever is de Specialist in akkerbouw, vlees, fruitteelt, kerstbomen en doet boerderijverkoop.

06-41 42 87 48Bel voor direct advies
info@vandenoevervof.nlMail voor meer informatie